Mini Drip cake feestje!

Vanaf 7 jaar | vanaf 6 personen | €20 euro p.p. | +/- 2,5 uur

Versier zelf je eigen Drip cake of maak de mooiste Unicorn!

 

Voor het drip cake feestje beginnen we met een wit afgesmeerd – en met luchtige aardbeien crème gevuld – taartje. Je mag je eigen taartje afsmeren in de kleur die jij wilt! Terwijl het taartje in de koelkast koud gaat worden, houden wij ons bezig met de decoratie van jouw eigen taartje. Heb je je decoratie bij elkaar én is je taartje koud genoeg? Dan gaan we je taartje drippen en af maken! Daarna mag je jouw zelf gemaakte taartje natuurlijk mee naar huis nemen om hem aan iedereen te showen en lekker op te smullen!

 

Bij het Unicorn feestje beginnen we met een wit taartje, ook gevuld met luchtige aardbeien crème. Jij gaat met je vriendjes aan de slag om de hoorn, oren en ogen te maken. Daarna gaan we de Unicorn opbouwen en natuurlijk spuiten we met een luchtige, kleurige crème de mooiste manen. Jullie nemen deze prachtige Unicorn taartjes natuurlijk mee naar huis!

 

> Onbeperkt ranja en wat lekkers zijn inbegrepen.

BabyTV
HotWheels

Interesse in een speciaal thema? Laat het ons even weten!

 

Een kinderfeestje met Zoetegoed is er één voor in de boeken! En wel in een heel speciaal boek; jouw persoonlijke kinderfeestje boek. Dit prachtige boek wordt speciaal ontworpen voor jou, met jouw naam en in de kleuren of het thema wat jij zelf mooi vind. Gedurende het feestje maken we polaroid foto’s van ieder kindje dat op jouw feestje is gekomen en plakken we deze alvast in jouw boek. Aan het einde van het feestje kunnen de kindjes nog iets schrijven en/of tekenen in jouw boek. Wat vonden ze van je feestje? Wat hebben ze gemaakt? En wat vonden ze het leukst? Zo kun nog jaren met plezier terug kijken op jouw kinderfeestje! Prijs op aanvraag.

Neem contact op met Zoetegoed

Neem contact op met Zoetegoed! Vul het onderstaande formulier in en wij reageren zo snel mogelijk!

Please leave this field empty.

Contactinformatie

Straat: Landbouwlaan 77
Postcode: 5351 LA
Plaats: Berghem
Email adres: info@zoetegoed.com
Telefoonnummer: 0622094730
Telefonisch bereikbaar: Ma t/m Za, 9:00 to 18:00
KVK nr: 67221947

Copyright 2018 Zoetegoed | Website door Markaay