Zoetegoed prijslijst

In onze winkel hebben we een wisselend assortiment aan cupcakes. Al onze cupcakes worden vers gebakken in onze bakery en zijn voorzien van een lekkere luchtige topping die botervrij is! Benieuwd naar ons assortiment? Bel even naar de winkel!

Cupcakes v.a. €2,65 p.st.

Heerlijke dipped cookies! Minimale afnamen: 50. Je kunt kiezen uit stroopwafels, chocolate chip, lange vingers, oreo, etc. Thema feestje? De koekjes kunnen gedipped en gedecoreerd worden in elk gewenste kleur!

Prijs op aanvraag.

Je vind in onze winkel een wisselend assortiment aan verse donuts! De donuts worden iedere dag vers gebakken en zijn getopt en gevuld met o.a. bueno crème, oreo crème, vers fruit, etc. Ook kun je donuts in een bepaald thema bestellen (bijv. unicorn of dieren donuts)!

Donuts v.a. €2,00 p.st.

Niets is lekkerder dan een versgebakken tartelletes! 

Tartelletes vanaf €3,25 p.st.

Altijd al een exclusieve én lekkere taart willen hebben voor een verjaardag of andere speciale gelegenheid? Dat is zeker mogelijk! Taarten kunnen bij ons volledig naar wens worden gemaakt, echter maken wij geen gebruik van fondant of marsepein en boetseren wij geen figuren! Kijk voor alle mogelijkheden even in onze smaken en prijzen lijst.

Prijs afhankelijk van stijl en smaak

Ook voor trouwtaarten kun je bij ons terecht! Wil je graag een taart die net iets anders is dan anders? Die er uitspringt maar toch elegant en chique is? Bij ons is alles mogelijk! We beginnen met een oriënterend gesprek, waarin alle wensen besproken worden. Daarna wordt er een proeverij voor jullie geregeld waarin jij zelf kunt aangeven wat jullie graag wil proeven! Onze proeverijen kunnen in de winkel genuttigd worden, maar kunnen ook zo gemaakt worden dat jullie het thuis kunnen proeven! De kosten voor de proeverij zijn €17,50 en we gaan uit van twee personen voor de proeverij :)

Prijs op aanvraag

Neem contact op met Zoetegoed

Neem contact op met Zoetegoed! Vul het onderstaande formulier in en wij reageren zo snel mogelijk!

Contactinformatie

Straat: Walstraat 19
Postcode: 5341 CJ
Plaats: Oss
Email adres: info@zoetegoed.com
Telefoonnummer: 0622094730
Telefonisch bereikbaar: Ma t/m Za, 9:00 to 18:00
KVK nr: 67221947

Copyright 2018 Zoetegoed | Website door Markaay